Mijn naam is David Janssen, ICT/Computer vrijwilliger bij Seniorenvereniging BRES te Berlicum.
Mijn vrouw, dochter en ik, wonen sedert 2008 in Berlicum, in oktober ga ik met pensioen en wil graag een aantal uren inzetten om senioren te ondersteunen met computervraagstukken.

Terwijl Rien van der Voort en Harrie Oerlemans de ICT en computercursussen en workshops blijven organiseren in d’n Inloop aan de Kerkwijk, zal ik mij toewijden aan computerhulp bij u thuis*.
Er is wel een duidelijk verschil, de cursussen en workshops kunnen
alleen in d’n Inloop worden bijgewoond en niet aan huis!

Mocht u na het volgen van een computercursus of workshop in de problemen komen of vraagstukken hebben waar u niet uit komt, dan bied ik u mijn hulp aan bij u thuis.
Dit is mogelijk op donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Evenals bij de cursussen en workshops, vraagt BRES een vergoeding van € 5,00 per keer voor een dagdeel van twee uur.

Ik verheug me erop u na september te mogen ontmoeten.

*Computerhulp aan huis wordt geboden aan Senioren van 55+ met een beperkte mobiliteit, woonachtig in Berlicum en Middelrode en lid zijn van BRES.

Bij aanmelding graag een duidelijke omschrijving van het probleem in het veld Opmerkingen

aanmelden