Donderdag 9 mei: Kaashandel Remijn te Kerkdriel.

Aanmelden voor 1 mei: Telefonisch 073-5032036 of via de mail kbojanine@kpnmail.nl

Truus Remijn, volgens mij zijn er nog heel veel mensen die haar kennen vanuit het Kaashoekje waar zij tot voor 7 jaar de scepter zwaaide in haar kaaswinkel op het Mercuriusplein.
Kaashandel Remijn is ruim 35 jaar geleden opgericht door Kees Remijn.
Kees groeide op als boerenzoon en ging na de middelbare school zuiveltechnologie studeren.

Inmiddels is Kaashandel Remijn uitgegroeid tot een nationaal en internationaal bekende kaasgroothandel.
Het pakhuis telt ongeveer 250.000 kazen en staat zeer goed aangeschreven als het gaat om de kwaliteit van de kaasrijping.
Kees Remijn is inmiddels 67 jaar, en werkt nog steeds met passie in het bedrijf.
Het bedrijf telt zo’n 15 werknemers en levert wekelijks aan meer dan 300 adressen in binnen- en buitenland.

Met de rondleiding komen wij door de machinestraat. Daar worden de kazen gekeerd en van een plastic laagje voorzien.
Tevens krijgen wij een uitleg over het rijpen van de kazen en nog veel meer.
En wie Truus kent zal dit heel interessant vinden want zij heeft hart voor haar vak.

Na de rondleiding krijgen wij een heerlijke kaasproeverij…al met al reden genoeg om snel in te schrijven..

Vertrek: Mercuriusplein: 13.20 uur.
Prijs: € 10,– inclusief koffie/thee en kaasproeverij. Er kunnen maximaal 15 personen mee.

Verzoek: het zou heel fijn zijn als ik een paar chauffeurs erbij zou kunnen krijgen, uiteraard tegen vergoeding.

Bedrag overmaken bij aanmelding naar NL54RABO0113538456 t.n.v. Seniorenvereniging Bres. Doorgeven als je de rollator meeneemt.