Dinsdag 18 juni: dagtocht naar Het Groene Hart.

De jaarlijkse dagtocht gaat dit keer naar het Groene Hart (Zuid-Holland).

U kunt zich hiervoor inschrijven op woensdag 27 maart in d’n Inloop van 10.00 tot 11.00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:
08.30 uur: Vertrek vanaf d’n Inloop naar Montfoort.
09.45 uur: Ontvangst bij Grand Cafe Buena Vista Kinderdijk met koffie en gebak.
10.30 uur: Vertrek uit Kinderdijk naar Leiderdorp
11.30 uur: Aankomst en inschepen bij Rederij van Hulst en aansluitend rondvaart Molentjes route Kagerplassen.

Tijdens de rondvaart wordt een lunch geserveerd, bestaande uit kopje soep, bruin broodje kaas, wit broodje ham, kroket en kop koffie/thee.

13.30 uur: Einde rondvaart, ontschepen in Leiderdorp en aansluitend via deels toeristische route door Het Groene Hart naar Montfoort.
15.00 uur: Aankomst bij restaurant De Heeren van Montfoort waar Shantykoor
De IJsselzangers staan te trappelen om er een gezellige middag van te maken met een optreden van 2 x 40 minuten en een pauze.
Het koor bestaat momenteel uit zo’n 35 zangers en vijf muzikanten en zingt hoofdzakelijk Shanty’s, Zeemansliedjes en Oudhollandse liedjes.
Deze liedjes worden zowel in het Nederlands als in het Engels gezonden.
Meezingen tijdens deze gezellige middag is natuurlijk toegestaan en verzoekjes zijn welkom!

17.30 uur: Diner bij Restaurant De Heeren van Montfoort, bestaande uit:
Heldere kippensoep
Warm gesneden fricandeau, geserveerd met gekookte en gebakken aardappels, 3 soorten verse seizoen groenten met jus, gemengde salade en appelmoes.
Pudding van het huis en luxe ijstaarten op tafel.

19.30 uur: Vertrek naar Berlicum
21.00 uur: Verwachte aankomst in Berlicum.

De kosten van deze zeer goed verzorgde reis bedragen € 73,50 p.p.

U dient deze reis dan tevens contant te betalen.
Wilt u het bedrag liever overmaken dan kan dat op rekening NL76RABO0106900447 ten name van Seniorenvereniging Bres onder vermelding van uw naam, adres en dagreis Het Groene Hart.
Het bedrag dient dan wel op 27 maart op onze rekening te staan.