22 Augustus: Seniorenvereniging BRES viert op grootse wijze haar 60 – jarig bestaan met : “De langste en gezelligste BBQ tafel van Brabant”

Op donderdagmiddag 22 augustus bent u om 15.00 uur van harte welkom op het sfeervolle Beukplein in Middelrode.

Van 15.00 tot ongeveer 19.00 uur vieren wij daar ons 60-jarig bestaan met een schitterend “Smokersdiner” aan de langste tafel van Noord Brabant.
De (circa 300) gasten zitten aan een lange, gezellig gedekte tafel en laten zich culinair verwennen door 5 koks van Van Zoggel-catering.
De vele soorten gerechten worden bereid op twee met appelhout gestookte smokers en aan tafel door onze vrijwilligers uitgeserveerd.
Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een keur aan sapjes en drankjes, waarvoor de Moerkoal gaat zorgen. Ook aan de muzikale omlijsting is gedacht. Naast een optreden van “Ons Muziekske”, zal nog een andere band/orkest voor de feestelijke sfeeromlijsting zorgen. En we rekenen op mooi weer!
Natuurlijk wilt u hier bij zijn. U heeft een buitengewoon gezellige middag met heerlijk eten en u betaalt slechts € 5,–.(incl. 3 consumpties).
Omdat het aantal plaatsen beperkt is (300 personen) dient u zich aan te melden voor deze feestelijke bijeenkomst.

U kunt kaarten kopen in d’n Inloop, Kerkwijk 45a in Berlicum op de volgende dagen:
Dinsdag 18 juni van 14.00 tot 15.30 uur
Woensdag 19 juni  van 14.00 tot 15.30 uur
Dinsdag 16 juli van 10.00 tot 11.30 uur
Woensdag 17 juli van 10.00 tot 11.30 uur
Donderdag 25 juli van 14.00 tot 15.30 uur
Vrijdag 26 juli van 10.00 tot 11.30 uur.

Als u speciale dieetwensen heeft, wilt u deze dan opgeven bij het afhalen van de kaarten?
Zorg dat u zich tijdig opgeeft en niet achter het net vist want vol is vol!!!!!!!!!!!!!!
Dan hoeft u later nooit te zeggen: ‘Bij de langste BBQ tafel van Brabant, daar was ik helaas niet bij.’

Voor deze bijeenkomst hebben wij ook vrijwilligers nodig, die het leuk vinden om mee te helpen er een hele fijne middag voor onze leden van te maken.
Het voornaamste werk bestaat uit het serveren van de drankjes en het eten. Graag willen wij hiervoor leden vragen die dit met ons willen verzorgen.
Ook lijkt het ons een leuk idee als er eventueel kinderen en/of kleinkinderen (vanaf 15 jaar) komen helpen (het is tenslotte nog schoolvakantie) en zelf ook nog een leuke middag hebben.
Als hier belangstelling voor is graag contact opnemen met Liesbeth Steenbergen, telefoon 073-5031117 of mailen: liesbeth.steenbergen@kpnmail.nl

Namens de organisatiecommissie:
Liesbeth Steenbergen en Herman Schunselaar.