22 Augustus: BBQ feest

Het BBQ feest op donderdagmiddag 22 augustus ter ere van ons 60 – jarig bestaan.

Het BBQ feest van donderdagmiddag 22 augustus op het Beukplein te Middelrode komt met rasse schreden dichterbij.
Het streef aantal van 300 deelnemers was enige weken geleden al bereikt en zelfs overschreden.
Mogelijk zijn er onder u, die door omstandigheden, geen kaartje hebben kunnen kopen. Dat is natuurlijk jammer, maar “Vol = Vol ”
U kunt zich altijd nog op de wachtlijst laten plaatsen.
Neem hiervoor dan contact op met Liesbeth Steenbergen tel . 5033117 of mail
liesbeth.steenbergen@kpnmail.nl

Ook het aantal vrijwilligers ( 22 personen ) die Daan van Zoggel bij het uitserveren helpen is bereikt.

“Ons Muziekske” zorgt het eerste uur voor de muzikale omlijsting.
Het 35 koppig senioren orkest uit Schijndel neemt het dan over, zij zorgen samen voor een geweldige sfeer.

Zorg voor een goede en gezonde eetlust. Daan van Zoggel heeft ons verzekerd , dat hij zich voor deze langste BBQ tafel van Brabant extra gaat uitsloven.
Is er dan niets meer te wensen?  Het mooie weer natuurlijk !!!!
Duim met ons, dat we het weer krijgen dat wij allemaal verdienen.

De organisatie commissie.