18 juli: KBO KRING Golfwedstrijd

De KBO afdelingen van de kring Maas-Dommel, te weten Ammerzoden, Maasdriel, Berlicum, Den Dungen, Gemonde, St. Michielgestel en Vught gaan voor het 4de jaar op donderdag 18 juli om 13.30 uur met elkaar de strijd aan om de KBO kring wisselbokaal.

Voor degenen die er de afgelopen jaren niet bij waren: We doen dit bij Golfclub Vught op sportpark Bergenshuizen, de Bus 2, in Vught. Voor een route-beschrijving zie www.golfclubvught.nl Golfclub Vught beschikt over een 9 holes par 3 (kleine) baan, die uitstekend geschikt is voor oudere golfers. Ook is er een pro (instructeur) die getraind is om oudere golfers te laten doen wat ze nog goed kunnen. Bovendien is er een gezellig clubhuis met terras.

Aanmelden per mail vóór 1 juli naar: benvanroy@home.nl onder opgave van naam, adres, postcode, geboortedatum, handicap en voor welke afdeling wordt gespeeld.

Wat gaan we doen? Iedereen die over een Golfvaardigeidsbewijs (GVB) beschikt of handicap 54 heeft kan deelnemen aan deze wedstrijd. Kring Maas-Dommel bestaat uit 7 afdelingen die hopelijk elk een team op de been kunnen brengen. Aan de wedstrijd kunnen maximaal 36 personen mee doen, dus een team bestaat uit minimaal 4 deelnemers. Mocht er een team over minder deelnemers beschikken dan kan een ander team 1 extra deelnemer inzetten. De kring-coördinator zal hierin een beslissing nemen en aan het afdelingssecretariaat laten weten hoeveel deelnemers de afdeling kan en mag inzetten.

We spelen een stablefordwedstrijd over 18 holes, waarbij elk team, ongeacht het aantal deelnemers dezelfde kansen heeft om met de wisselbeker naar huis te gaan.

De kosten bedragen € 15,– per persoon incl. een kopje koffie en een borreltje, ter plaatse te voldoen. Zonder afmelding vóór 10 juli, bent U dit bedrag ook verschuldigd.

Om 13.30 uur staat er een kopje koffie (of iets anders) voor U klaar. Er is een driving-range, oefenbunker, putting-green en chipping-green om van tevoren de spieren wat op te warmen en te oefenen.

Om 14.00 start de wedstrijd. We zullen om ca. 16.30 uur klaar zijn. Om 17.00 uur is de prijsuitreiking, waarbij naast de beker ook verschillende individuele prijsjes door de kring beschikbaar worden gesteld.