18 December: Kerstviering 2018

Ook dit jaar weer vieren wij met onze seniorenvereniging Bres een mooie kerstviering.
Op dinsdag 18 december wordt deze gehouden van 14.00 tot 17.00 uur in d’n Durpsherd.

De kosten zijn € 7,50 per persoon.
Kaartjes kunt u nog kopen op woensdagmiddag 5 december van 14.00–16.00 uur. in d’n Inloop, Kerkwijk 45A.

Wij hebben een mooi programma voor u samengesteld:

• Optreden van “Speulenderwijs”. Al zingend en vertellend nemen zij de aanwezigen mee naar de gebeurtenissen van 2000 jaren geleden, met zang en vertellingen.
  • Een kerstboodschap van mevrouw Isabel van Baal, sinds kort pastor van de Heilige Augustinusparochie en een kerstboodschap van dominee Dirk Jan Bierenbroodspot van de Samen op Weg-kerk.
  • Een kerstverhaal, dat helemaal past in deze tijd van Jan van der Krabben, die elke maand de column Rimpels schrijft in de Nieuwsbrief van Seniorenvereniging BRES.
  • Samen zingen van kerstliederen.
  • Koffie met kerstbrood, enkele consumpties en heerlijke hapjes.

Kortom: een sfeervolle en gezellige middag in het teken van Kerstmis!

U kunt ook kaarten reserveren bij liesbeth.steenbergen@kpnmail.nl waarbij er wel van wordt uitgegaan dat de kaarten voor de kerstmiddag worden opgehaald en afgerekend.

Wij rekenen op uw komst om er samen een hele leuke middag van te maken!