16 Juli 2020: Andre Rieu. GAAT NIET DOOR

Andre Rieu

Belangrijk bericht voor de deelnemers aan het uitstapje: Openluchtconcert André Rieu in Maastricht!

Op last van de Nederlandse regering mogen de openluchtconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht niet plaatsvinden in juli 2020.

Ook voor André Rieu en het Johannes Straussorkest was het erg moeilijk deze beslissing te moeten accepteren. Namens hen de allerbeste wensen voor iedereen.

Ze hebben hard gewerkt en alle concerten opnieuw ingepland. Alle tickets en arrangementen blijven geldig voor de openluchtconcerten in 2021.

The Walz Must Go On”.
Dit houdt in dat het concert dat seniorenvereniging BRES heeft geboekt verplaatst wordt naar donderdag 15 juli 2021. Er zal dus geen restitutie plaatsvinden! Alle deelnemers van BRES aan het concert ontvangen van ons nog een persoonlijk bericht over de gewijzigde datum.

Laten we hopen dat we ook dan allemaal nog in goede gezondheid zijn.16